Home

Bestuur

Statuten

Projecten

Contact

Actueel

                                
Timorpark                                                       Linie                                                          Lyceumhof
De Belangenvereniging houdt zich met diverse projecten bezig.
Soms zijn de acties in zo,n ( groter ) project gericht op het initieren en bijsturen, door het verkrijgen van overleg, burgerparticipatie en inspraak.Voorbeelden daarvan zijn de projecten Lyceumhof, Linie, Brede School, Timorpark, Middenweg en het initiatief van de buurt t.a.v. het Speelveld. Vanwege het grote belang en inbreng van de Vereniging heeft de Burgerparticipatie ook een projectstatus gekregen.Bij de Gemeente staat dit nog in de kinderschoenen. Door acties van de Vereniging was de renovatie Middenweg het eerste participatieproject. Daarna is het stil geworden.
Ook is de de Belangenvereniging bezig ( geweest ) met zaken die ( nog ) geen projectstatus hebben of niet meer hebben. Voorbeelden zijn daarvan: het plaatsen van een speeltoestel in de Billitonstraat op initiatief van de Vereniging ( afgerond ), het realiseren van een veilige oversteek op de Javastraat ( afgerond in 2010) , de Hinkelbaan in de Ceramstraat ( afgerond ), renovatie Timorlaan ( afgerond ) en de Molukkenstraat ( beroep loopt bij de RVS ).
De projecten waar activiteiten van de Belangenvereniging thans gaande zijn staan op de onderste balk vermeld. Het aanklikken van een project geeft een beschrijving van de stand van zaken.
        
                                     
                     Middenweg                             Speelfaciliteiten                              Brede School Pasteurstraat
 
 
[Timorpark] [Lyceumhof] [Middenweg] [Burgerparticipatie] [Linie] [Speelveld] [Brede School]